Valmennuksen kulku

  1. Lähtötilan kartoitus: Selvitämme yrityksenne lähtötilanteen QWL-mittarin avulla ja tunnistamme vahvuudet ja kehityskohteet.
  2. Valmennussuunnitelma: Yhdessä sovimme kehittämisen teemat, tavoitteet ja aikataulun.
  3. Osallistavat työpajat (2–4 työpajaa): Käytännönläheiset työpajat.
  4. Tulosten seuranta ja jatkosuunnitelmat: Seuraamme vaikutuksia ja annamme valmiudet jatkaa menetelmien käyttöä itsenäisesti.

Työpajojen aiheet, tavoitteet ja aikataulu sovitaan aina yrityksen tilanteen mukaan.

Esimerkkejä valmennusten aiheista

Muutosvastarinnan voittaminen
Kun organisaatiossa kohdataan vastarintaa uusissa toimintamalleissa, valmennus auttaa osallistavilla menetelmillä saamaan kaikki mukaan muutokseen.

Työympäristön ja prosessien selkeyttäminen
Kun arjen työprosesseissa on kitkaa, valmennus sujuvoittaa toimintatapoja ja varmistaa, että käytännöt tukevat tehokasta tekemistä.

Tehottomuuden poistaminen ja tulosfokus Kun aika ja energia kuluvat hukkaan, valmennus opastaa keskittämään resurssit ydintehtäviin ja kääntämään sähläyksen konkreettisiksi tuloksiksi.

Vuorovaikutus- ja viestintäkulttuurin kehittäminen
Sisäisen viestinnän ja palautteen antamisen tason nosto lisää läpinäkyvyyttä, luottamusta ja tiimien välistä yhteistyötä.

Johda reaaliaikaisella tilannekuvalla: Hyödynnä dataa päätöksenteossa ja reagoi ajoissa.

Hyvinvoiva johtaminen – miten tukea esihenkilöitä?: Käytännön kenoja ja työkaluja esihenkilöiden jaksamiseen ja johtamiseen.

Ennakoiva hyvinvointijohtaminen
Varmistamalla toimivat prosessit ja selkeät toimintamallit ehkäistään työpahoinvointia, kun jokainen tietää, miten ja milloin toimia.

Työn merkityksellisyyden vahvistaminen
Kun motivaatio ja sitoutuminen kaipaavat piristysruisketta, valmennus vahvistaa kokemusta työn arvosta ja yhteisestä päämäärästä.

Monimuotoisuuden johtaminen
Kun erilaisuus halutaan kääntää voimavaraksi, valmennus ohjaa hyödyntämään eri taustoja ja näkökulmia tuottavasti.

Tunnista työpahoinvointiin johtavat sudenkuopat ja kierrä ne jo etukäteen Ennakoiva hyvinvointijohtaminen vähentää haasteita.

Scroll to Top